Wij zijn designers, developers en data-analisten

12
Jaar ervaring
60+
Gepassioneerde medewerkers
50
Succesvolle klanten
3
Awards

Toegevoegde waarde bieden vanaf de eerste seconde

​​Wij zijn een digital product agency en onderdeel van Ace. Wij creëren innovatieve technische oplossingen en richten complexe digitale ecosystemen in. Oplossingen en systemen die organisaties succesvoller maken en levens van eindgebruikers vergemakkelijken.

About us: Melisa en Jelle

Samen creëren we digitale impact

Digital impact. ​​Noem het ons vertrekpunt en meetlat tegelijkertijd. In alles wat we doen en in elk traject willen we vanaf de eerste seconde van toegevoegde waarde zijn. Dat betekent dat we kritisch met je meedenken en in een vroeg stadium de juiste vragen stellen. We kijken naar jouw belang en dat van je eindgebruiker. Samen met onze ervaren en multidisciplinaire teams creëren we zo digitale impact en vergroten we de levensvatbaarheid van jouw digitale product.

Naar de digitale top

De afgelopen jaren hebben we fantastische projecten gedaan en mooie digitale producten opgeleverd. In tien jaar tijd hebben we flinke sprongen gemaakt. Tof, niets minder dan we van onszelf vroegen. We willen de beste worden, minimaal tot de top-10 behoren in wat we doen. Daar doen we alles voor, toen en vandaag.

Mooie nieuwe dingen!

2022

Het jaar van mooie nieuwe dingen. Van de opening van Club Ace tot de livegang van Go Sharing

21 december 2022

Eyk gaat verder op eigen benen

1 oktober 2022

Opening Club Ace - Amsterdam

1 juli 2022

Livegang Go Sharing

16 mei 2022

Hacknight @ the office

Een bewezen proces

Ons werk heeft bewezen organisaties succesvoller te maken. Het door onszelf ontwikkelde proces vormt daarvoor de basis. Waarin we je vanaf moment één meenemen, samen tussentijds evalueren en na oplevering weer dezelfde loop in gaan. Een project is nooit af, nieuwe inzichten en ontwikkelingen zijn de regel. Blijven implementeren en verbeteren. Zo bieden we toegevoegde waarde voor een zo lang mogelijke periode.

Bekijk services
Werkwijze.png

Work hard, play hard

​​We zijn uiterst serieus in wat we doen, zitten bovenop digitale trends en er is volop ruimte voor innovatie. Hoe serieus we ons werk ook nemen, hoe groot de ambities ook zijn, er is veel ruimte voor ontspanning. Klinkt goed?

Bekijk vacatures

Dit is Isa, onze UX/UI designer

Typerend voor Label A is dat iedereen verantwoordelijkheid draagt voor wat we doen. Ik ben begonnen als de jongste werknemer, maar kreeg evenveel verantwoordelijkheid als de rest. Door deze verantwoordelijkheid heb ik al snel geleerd hoe je het beste samenwerkt met de andere disciplines.

meet the others

Dit is Tyler, onze Back-end Developer

Voor mij ligt de kracht van Label A in hoe we samenwerken als een gestroomlijnd team. Al vanaf mijn eerste dag merkte ik dat iedereen klaar stond om mij te helpen en voelde ik me hartstikke welkom. Door de teamspirit kunnen we in een razend tempo, fantastische projecten opleveren.

meet the others

Dit is Bennet, onze iOS Developer

Bij Label A experimenteren we met nieuwe technieken om onze kwaliteit te blijven verbeteren. We gaan tot het uiterste voor het beste resultaat en zoeken daarbij steeds weer de grens op. Het gepassioneerde team en de toffe projecten geven mij elke dag weer enorm veel energie!

meet the others

Awards

Een kleine greep uit de prachtige awards en nominaties die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

FD Gazellen Awards
Een van de snelst groeiende bedrijven
SpinAward Zilver
Porsche24
High Growth Awards
Regio Zuid Holland
Gatsby Award
Nominatie NOWATCH
DIA Award
Nominatie IPW