Neem contact op

Bundelz - Nationale Nederlanden

Bundelz - Nationale Nederlanden

Product lancering
januari 2019
Duur
7 weken (3 sprints)
Team
Mobile development
Front-end development
Back-end development
Customer Success

Betalen per kilometer

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Klanten betalen alleen als de auto wordt gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. De verzekering betaal je per bundel van 1.000 kilometer in plaats van een premie per maand of per jaar. In de auto houdt een kilometerteller de gereden afstand bij. Via een app op de smartphone heeft de klant inzicht in het bundelverbruik. Als er 1.000 kilometer is gereden start automatisch een nieuwe bundel.

Group 229.png

Verbinding tussen app en kilometerteller


Label A heeft in samenwerking met Bundelz en NEWCRAFT deze nieuwe app ontwikkeld. Dit was noodzakelijk omdat Bundelz in TomTom een nieuwe partner heeft gevonden voor het leveren van de kilometertellers. Nadat er voldoende informatie en data was verzameld hebben wij de app samen met NEWCRAFT ontworpen en gebouwd. Het testen was een uitdaging: de kilometerteller moet in de OBD-poort van de auto geplaatst worden om zijn werk te doen. Een OBD-simulator bood uitkomst, zodat we de verbinding tussen de app en de kilometerteller makkelijk konden testen.

Wij zijn erg blij met het resultaat en kijken uit naar een mooie samenwerking voor in de toekomst!Ab Chakai
Founder Bundelz
Frame 5.png

Doelgroep met een gemiddelde leeftijd van 56

Vanwege de propositie van de Bundelz heeft de gebruikersgroep een gemiddelde leeftijd van 56 jaar. De meesten hebben weinig tot geen ervaring met digitale producten of OBD-apparaten. We hebben een interface gemaakt die gemakkelijk te begrijpen was en met veel feedback van de app kunnen de meeste gebruikers het apparaat zelf in hun auto installeren. Door rekening te houden met deze gebruikersgroep hebben we de juiste keuzes gemaakt tijdens het bouwen van de app.

Group 228.png

Ervaringen en wensen


Inmiddels is de app live en gaat deze gebruikt worden door nieuwe en bestaande Bundelz klanten. Samen met Bundelz zullen we in de nabije toekomst de app verder doorontwikkelen. De ervaringen van de klanten en de wensen van Bundelz vormen de basis voor nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.