Porsche24

Porsche24

Product lancering
september 2017
Duur
11 sprints (22 weken)
Maandelijkse gebruikers
3.300 (18.000 Porsches in NL)
Team
Mobile development
Front-end development
Back-end development
Customer Success

Een loyaliteitsprogramma voor Porsche rijders

Hoe kun je Porsche rijders belonen voor wat zij het liefst doen: rijden! Met deze vraag in het hoofd zijn we met PON Porsche Import en Achtung!/Kraftwerk aan de slag gegaan om een loyaliteitsprogramma te bouwen dat Porsche rijders beloont voor het rijden en deelnemen aan events.

Porsche24-Full-05.jpg

Alle aspecten van de app zijn gebonden aan een progressie systeem


In de app staat het laatste Porsche nieuws, (exclusieve) evenementen, gave trainingen en de mooiste routes van europa. Alle aspecten van de app zijn gebonden aan een progressie systeem: door evenementen en trainingen bij te wonen of kilometers te rijden kunnen gebruikers punten en badges verdienen. Door deze vorm van gamification kunnen gebruikers onder andere toegang krijgen tot nieuwe exclusieve rewards en events. Zo bouwen we een ware Porsche community!

Naast het platform voor gebruikers hebben we een dashboard ontwikkeld waar Porsche Dealers evenementen kunnen aanmaken en beheren. De dealers hebben direct contact met Porsche rijders om hen zo bijvoorbeeld uit te nodigen voor event.

Zorgen dat het platform de komende jaren groeit


De Porsche24 app is zowel bij rijders als bij dealers heel goed ontvangen, daarom is het belangrijk om niet stil te staan en naar de toekomst te kijken. Samen met Achtung en PPI is een roadmap opgesteld met doelen, verbeteringen en features. Zo zorgen wij zorgen dat het platform de komende jaren groeit en relevant blijft.

Porsche24-Full-04.jpg