Menu

Three coreservices thatdrive yourdigitalambitions

Met meer dan 17 jaar ervaring stimuleert Label A je bedrijf door bestaande middelen te verbeteren, nieuwe oplossingen te creëren en data te benutten. Onze op maat gemaakte diensten helpen je te excelleren en de concurrentie op elk vlak te overtreffen.

 • Replatform

  Gespecialiseerd in op maat gemaakte SaaS-oplossingen—Label A gaat verder dan standaard implementaties. We bouwen wat nog niet bestaat en integreren het naadloos met toonaangevende SaaS-platforms. Onze uitgebreide ervaring in het opzetten van platforms, webshops en websites stelt ons in staat CMS'en te selecteren die jouw organisatie toekomstbestendig maken. Upgrade of vernieuw je architectuur met ons en ervaar de kracht van zorgvuldig samengestelde technologieën die je bedrijf transformeren.

  Replatforming

  Moderniseer je technische infrastructuur om veilig en effectief aan de huidige en toekomstige eisen te voldoen. De overgang naar een nieuw platform kan complex zijn, maar beschouw het als een kans om je vernieuwde infrastructuur af te stemmen op je bedrijfsdoelen. Label A vermindert deze uitdagingen door ervoor te zorgen dat het nieuwe platform niet alleen efficiënter is, maar ook volledig geïntegreerd is met je branding en klantervaring.

  Custom SaaS improvements

  Pak uitdagingen aan die standaardsoftware niet kan oplossen. Bij Label A tillen we standaardsoftware naar een hoger niveau om aan unieke bedrijfsdoelen te voldoen. We richten ons op jouw specifieke behoeften voor groei, innovatie en klanttevredenheid, zodat jouw technologie precies doet wat je nodig hebt.

  Mobile screenshot
  Mockup van Tommy Tomato platform

  Waarom we Tommy Tomato hebben gereplatformd: Tommy Tomato's missie om kinderen te onderwijzen over voeding en hen levenslange gewoonten van het eten van groenten bij te brengen, vereiste een robuuste digitale basis. Hun groeiende invloed bereikte 110 scholen in 2023, maar hun verouderde Ruby on Rails-platform had moeite om deze groei te ondersteunen. Label A stapte in om hun digitale infrastructuur te herbouwen, zodat deze toekomstbestendig, flexibel en in staat was om aan hun educatieve en operationele behoeften te voldoen zonder afhankelijk te zijn van externe ontwikkelaars. Deze strategische replatforming heeft Tommy Tomato in staat gesteld efficiënt te schalen, de servicelevering aan nieuwe markten te verbeteren en hun interne team voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen.

  warme, gezonde, vegetarische school lunches per maand

  200k

  Deliverables

  Web platform

  Platform voor de ouders

  Integratie met Tommy Tomato logistiek

  Other Replatform examples:

  • The logo for Tommy Tomato
  • Glimble by arriva logo

 • AI applications

  Van generatieve tot voorspellende AI-oplossingen, ons interne AI Studio zorgt ervoor dat je altijd een stap voor bent. Wij beheren de complexiteit van datamanagement en modeltraining, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is—innovatie zonder de risico's van experimentatie. Met Label A aan je zijde ben je niet alleen voorbereid op de toekomst; je bent de toekomst.

  AI-Driven Tools & Experiences

  Benut de kracht van datagedreven besluitvorming om een concurrentievoordeel te behalen en klantinteracties te personaliseren. Ontbreekt het je aan AI-expertise? Geen probleem. Onze effectieve AI-implementatie verhoogt de operationele efficiëntie, verbetert klanttevredenheid en vergroot uiteindelijk de omzet.

  Get AI - Ready!

  De basis van kennis, groei en validatie begint met een solide datastrategie. Wij evalueren je huidige datastorage, connecties en governance, identificeren zwakke punten en bieden een stappenplan om je datasystemen op orde te krijgen.

  Waarom we AI implementeerden voor KLM: Om de klantervaring van KLM te verbeteren, ontwikkelde Label A in samenwerking met ACE Ai Studio 'Ask Atlas'—een baanbrekende AI-gestuurde bestemmingsaanbeveler. Dit platform maakt intelligent gebruik van AI om gepersonaliseerde reissuggesties te bieden, en revolutioneert de manier waarop KLM met reizigers omgaat door uitgebreide datasets om te zetten in op maat gemaakte, inspirerende reiscontent.

  Landen

  40

  Deliverables

  Volledig aangepaste reisinspiratie, samengesteld uit KLM's contentbasis

  Ondersteunt 40 landen en 12 talen

  Other AI applications examples:

  • Logo of KLM
  • WeFashion logo
  • ABN Amro logo

 • Digital tools

  Van snelle prototypes tot uitgebreide digitale ecosystemen, wij transformeren jouw ideeën tot operationele realiteiten. Of je nu een app, platform of een compleet ecosysteem nodig hebt, ons team begrijpt hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn en optimaliseert de leveringstijden voor snelle en effectieve implementatie. Met Label A versnel je niet alleen je time-to-market, maar open je ook mogelijkheden voor aanzienlijke kostenbesparingen en nieuwe marktkansen.

  Market Ready Prototypes

  Profiteer snel van marktkansen met geavanceerde technologieën. Ontbreekt het aan specifieke vaardigheden of capaciteit? Onze snelle prototyping vertaalt nieuwe technologieën naar tastbare prototypes die essentieel zijn voor het aantrekken van investeerders, het verzamelen van marktfeedback en het valideren van product-markt fit—alles wat rechtstreeks bijdraagt aan groei en innovatie.

  Minimal Viable Products (MVP)

  Lanceer betrouwbare producten snel om marktkansen te benutten zonder lange ontwikkelingscycli. We bouwen solide MVP's die direct toepasbaar zijn, grondig getest worden en naadloos geïntegreerd worden in de operationele processen van je team, waardoor de time-to-market wordt verkort en risico's worden geminimaliseerd.

  Waarom we een nieuw product hebben ontwikkeld voor Watthub: Geconfronteerd met een unieke uitdaging had Watthub een reserveringssysteem nodig voor 's werelds eerste grootschalige laadstation voor elektrische bouwapparatuur. Omdat er geen bestaande oplossingen waren, heeft Label A een op maat gemaakt digitaal gereedschap ontworpen om het opladen efficiënt te beheren, waardoor ononderbroken bouwwerkzaamheden mogelijk worden en duurzame bouwpraktijken worden bevorderd. Onze op maat gemaakte software ondersteunt niet alleen de missie van Watthub om emissievrij te zijn, maar schaalt ook om te voldoen aan toekomstige eisen.

  Zorgen voor volledige zekerheid van snel opladen

  100%

  Deliverables

  Optimaal gebruik van de capaciteit

  Other Digital tools examples:

  • Van Oord logo
  • This is the go sharing logo

Our Capabilities

Each capability emphasises a vital touch-point of your digital tools, allowing you to accelerate where it matters most!

Contact us

Strategic Innovation starts with understanding. Not only the world of your users, but also the world of your business! We use proven methodologies like the Jobs-to-be-done framework, Cone of possibilities, and our 2040 workshop to create future scenarios and help organisations navigate societal transitions while ensuring their financial sustainability.

Deliverables: 2040 vision roadmap, Validated business concepts, Service Blueprint, Customer-Experience prototypes

Meer weten?

Wil je weten hoe Label A je kan helpen bij het optimaal benutten van de vele mogelijkheden van digitale transformatie en informatievoorziening? Dan leren wij je graag kennen! Meer weten over onze diensten en oplossingen? Neem dan contact op met Rogier Stroband.

Rogier Stroband

Rogier Stroband

Commercial Director