Menu

Cases

Porsche

Porsche rijdersbelonen voorwat zij hetliefst doen:rijden

  • Mobility
  • Native app
Man next to a porsche car

Quick overview

Maandelijkse gebruikers

3.300

Industry

  • mobility

Teams

  • Mobile Development
  • Front-end Development
  • Back-end Development

Deliverables

  • iOS app
  • Android app
  • Dealer dashboard

Een loyaliteitsprogramma voor Porsche-rijders

Hoe kun je Porsche rijders belonen voor wat zij het liefst doen: rijden! Met deze vraag in het hoofd zijn we met PON Porsche Import en Achtung!/Kraftwerk aan de slag gegaan om een loyaliteitsprogramma te bouwen dat Porsche rijders beloont voor het rijden en deelnemen aan events.

Porsche poster mockup
Porsche24 app mockup
Man in a porsche car holding the porsche app

Alle aspecten van de app zijn gebonden aan een progressie systeem

In de app staat het laatste Porsche nieuws, (exclusieve) evenementen, gave trainingen en de mooiste routes van europa. Alle aspecten van de app zijn gebonden aan een progressie systeem: door evenementen en trainingen bij te wonen of kilometers te rijden kunnen gebruikers punten en badges verdienen. Door deze vorm van gamification kunnen gebruikers onder andere toegang krijgen tot nieuwe exclusieve rewards en events. Zo bouwen we een ware Porsche community!

Naast het platform voor gebruikers hebben we een dashboard ontwikkeld waar Porsche Dealers evenementen kunnen aanmaken en beheren. De dealers hebben direct contact met Porsche rijders om hen zo bijvoorbeeld uit te nodigen voor event.

Zorgen dat het platform de komende jaren groeit

De Porsche24 app is zowel bij rijders als bij dealers heel goed ontvangen, daarom is het belangrijk om niet stil te staan en naar de toekomst te kijken. Samen met Achtung en PPI is een roadmap opgesteld met doelen, verbeteringen en features. Zo zorgen wij zorgen dat het platform de komende jaren groeit en relevant blijft.

Porsche mockup screen with profile page and news article detail

Klaar om in actie te komen?

Wij lossen niet alleen zaken op; wij creëren oplossingen. Ons toegewijde team van experts zet zich in om jou de antwoorden te geven die je nodig hebt. Vertrouw op ons om door de complexiteit te navigeren en de beste weg vooruit te vinden. jouw uitdaging is onze prioriteit. Laten we samenwerken om de beste oplossing te vinden.

Jeffrey Bouva

Account & Tech Director

Vergelijkbare cases